澳門錄像攝影製作學會
三月 28, 2024, 08:19:36 am *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: VPPM 會員- 通告
http://www.vppm.org/forum/index.php/topic,199.msg515.html#new

首頁   說明 搜尋 日曆 登入 註冊  
頁: [1]   向下
  列印  
作者 主題: 高橋哲也 報到  (閱讀 16199 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
高橋
Newbie
*

評價: +0/-0
離線 離線

« 於: 六月 09, 2008, 04:59:00 am »

我係新人,大家多指導 Smiley
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

評價: +10/-1
離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #1 於: 六月 09, 2008, 05:04:15 am »

歡迎高橋大師終於到來.... 幾時可以跟你學下也呢? Grin
已記錄

高橋
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #2 於: 六月 09, 2008, 06:31:23 pm »

歡迎高橋大師終於到來.... 幾時可以跟你學下也呢? Grin

米玩我啦...我都係混兩餐飯...網頁做得唔錯,十卜.... Smiley
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #3 於: 六月 09, 2008, 11:30:32 pm »

米玩我啦...我都係混兩餐飯...網頁做得唔錯,十卜.... Smiley

我都係改來改去....唔夠你個論壇好... 混兩餐都好過我.. 冇得食... Cry.... 或者我的創作理念.. 有很多人都唔會接受.. 所以為有慢慢去發展啦...幾時我們有機會合作呢?...你唔指教我..為有大家合作下呢? Grin
已記錄

steve
Jr. Member
**

評價: +0/-1
離線 離線

« 回覆文章 #4 於: 七月 01, 2008, 10:41:30 pm »

大師大師~~ 幾時得閒psot  d正相黎睇下呀....   小弟想睇下您的作品呀
已記錄

高橋
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #5 於: 七月 05, 2008, 03:13:22 am »

大師大師~~ 幾時得閒psot  d正相黎睇下呀....   小弟想睇下您的作品呀

我都冇咩好作品,自己都未過到,....叫我吹水大師可以了.... Wink
已記錄
高橋
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #6 於: 七月 05, 2008, 03:15:14 am »

我d相自己都未過到自己,還要跟大家學習... Smiley
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #7 於: 七月 05, 2008, 04:23:17 am »

我d相自己都未過到自己,還要跟大家學習... Smiley

唔叫你大師.. 就貼下你應為差的作品上來啦... Grin
已記錄

高橋
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #8 於: 七月 07, 2008, 08:44:25 pm »

等我有空挑翻張劣作先.... Wink
已記錄
頁: [1]   向上
  列印  

前往: