澳門錄像攝影製作學會
三月 28, 2024, 02:06:28 pm *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: vppm 理念:
不段去增值, 不段去學習, 不段去創意, 不段去改善

現在試行提供一個自助新聞消息發報 , 客下可以安以下連結去填寫有關消息. 多謝合作.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDdkUm13OHQtNUZPck1seTBjRlphLUE6MQ

首頁   說明 搜尋 日曆 登入 註冊  
頁: 1 [2]   向下
  列印  
作者 主題: 醉龍...  (閱讀 17156 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
steve
Jr. Member
**

評價: +0/-1
離線 離線

« 回覆文章 #15 於: 五月 14, 2008, 02:34:33 pm »

放D係分享區啦,等大家分享吓,活動的氣氛,出年攪得更好

係囉...係囉....  swjp04  放去分享區啦... 放上網啦...   等多d人知道呢個咁好ge傳統嘛....

放上網可以多d人睇到...講真  個影片我都未睇過... 我只睇過自己影d相~.~

好期待呀...快d放返上去網度  一齊分享下啦^.^
已記錄

swjp04
Newbie
*

評價: +1/-0
離線 離線

« 回覆文章 #16 於: 五月 14, 2008, 08:26:05 pm »

咁就快D啦!仲等咩呀
已記錄
swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #17 於: 五月 14, 2008, 08:32:57 pm »

最好係片的開始時加上...2008年(戊子)魚行醉龍醒獅大會的字樣
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

評價: +10/-1
離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #18 於: 五月 15, 2008, 01:04:52 am »

收到... 我再加上去先....再放上網啦...
已記錄

swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #19 於: 五月 15, 2008, 02:52:42 am »

快.....快
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

評價: +10/-1
離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #20 於: 五月 15, 2008, 04:37:59 pm »

收到.. 但還有另一件工作忙碌, 但會盡快放上所有網站.. 啦...
已記錄

頁: 1 [2]   向上
  列印  

前往: