澳門錄像攝影製作學會
三月 28, 2024, 10:04:52 am *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 新手的你...只要你願意加入, VPPM 一定會比到很多機會給你的... 不論有冇經驗都可以加入的..

首頁   說明 搜尋 日曆 登入 註冊  
頁: [1] 2   向下
  列印  
作者 主題: 醉龍...  (閱讀 17154 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
ivo997
管理員
Sr. Member

評價: +10/-1
離線 離線

個人網站
« 於: 五月 09, 2008, 10:29:27 pm »

請有份參與的會員  向 Steve 取衫...希望你們影得開心和愉快啦...
已記錄

Estrela
Newbie
*

評價: +2/-0
離線 離線

« 回覆文章 #1 於: 五月 09, 2008, 11:05:10 pm »

請有份參與的會員  向 Steve 取衫...希望你們影得開心和愉快啦...

?? 咩來的??
已記錄
swjp04
Newbie
*

評價: +1/-0
離線 離線

« 回覆文章 #2 於: 五月 10, 2008, 09:14:44 am »

籌備工作一日比一日精彩....今晚8點嚟食飯嗎ivo....食盆菜
« 最後編輯時間: 五月 10, 2008, 09:20:24 am 由 swjp04 » 已記錄
steve
Jr. Member
**

評價: +0/-1
離線 離線

« 回覆文章 #3 於: 五月 10, 2008, 04:53:02 pm »

籌備工作一日比一日精彩....今晚8點嚟食飯嗎ivo....食盆菜

係丫...冇錯呀...今日好好呀...學到好多野...知道好多野係要點準備同製作...
今晚我有冇份食盆菜ga>"<?   未食過呀~~  kee   最多幫你影多幾張靚仔相啦...swjp04...
已記錄

ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #4 於: 五月 11, 2008, 12:48:09 am »

haaa...我現在先回來.. 所以我派 Steve 代表啦...heee ...
已記錄

steve
Jr. Member
**

離線 離線

« 回覆文章 #5 於: 五月 12, 2008, 08:44:04 pm »

haaa...我現在先回來.. 所以我派 Steve 代表啦...heee ...

哈哈~~  我已經好唔客氣咁品嚐左個盆菜啦...超正囉... ivo  你唔黎實在係走寶啦
已記錄

vppm
管理員
Sr. Member

評價: +3/-0
離線 離線

« 回覆文章 #6 於: 五月 12, 2008, 09:31:56 pm »

有計劃的程序.. 就沒有問題啦.. 我讀會展管理....我們係要計劃展出前最好一年半時間的.. 每一個時段都要隨機應變去照計的安排和跟進... 重好好玩架... haaaa
已記錄

steve
Jr. Member
**

離線 離線

« 回覆文章 #7 於: 五月 12, 2008, 11:10:10 pm »

有計劃的程序.. 就沒有問題啦.. 我讀會展管理....我們係要計劃展出前最好一年半時間的.. 每一個時段都要隨機應變去照計的安排和跟進... 重好好玩架... haaaa

遲d跟你學下野先^^
已記錄

swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #8 於: 五月 13, 2008, 12:23:02 am »

我無你電話
  遲d跟你學下野先^^
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #9 於: 五月 13, 2008, 04:51:31 am »

已經完成了二隻, 1隻係 DVD photo , 另一隻..係 DVD video 由於容量很大,,, 15.2G 所以做了一隻 DVD 但或者要用電腦先可以看囉...由於只係觀摩, 所以或者拍得唔係幾好...希望你見諒...
已記錄

swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #10 於: 五月 13, 2008, 02:41:25 pm »

已經完成了二隻, 1隻係 DVD photo , 另一隻..係 DVD video 由於容量很大,,, 15.2G 所以做了一隻 DVD 但或者要用電腦先可以看囉...由於只係觀摩, 所以或者拍得唔係幾好...希望你見諒...
期待
已記錄
swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #11 於: 五月 13, 2008, 05:55:22 pm »

放D係分享區啦,等大家分享吓,活動的氣氛,出年攪得更好
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #12 於: 五月 13, 2008, 09:29:49 pm »

放D係分享區啦,等大家分享吓,活動的氣氛,出年攪得更好

我想把一些片段放在網上,, 和yubtu 到.. 比其它人去看... 做下宣傳有沒有問題呢?
已記錄

swjp04
Newbie
*

離線 離線

« 回覆文章 #13 於: 五月 13, 2008, 10:43:58 pm »

有什麼問題
已記錄
ivo997
管理員
Sr. Member

離線 離線

個人網站
« 回覆文章 #14 於: 五月 14, 2008, 02:43:52 am »

因為 vppm 係會得到你的同意才... 做的.. 因為係多謝你的幫忙.. 我們先可以有這樣的經驗囉...
已記錄

頁: [1] 2   向上
  列印  

前往: