澳門錄像攝影製作學會
四月 19, 2024, 12:16:06 am *
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間
新聞: 新手的你...只要你願意加入, VPPM 一定會比到很多機會給你的... 不論有冇經驗都可以加入的..

首頁   說明 搜尋 日曆 登入 註冊  
頁: [1]   向下
  列印  
作者 主題: 一個淘淘原來的服務是這樣的.你們小心  (閱讀 17117 次)
0 會員 以及 1 訪客 正在閱讀本篇主題.
vppm
管理員
Sr. Member

評價: +3/-0
離線 離線

« 於: 八月 03, 2009, 05:15:41 pm »

一個淘淘原來的服務是這樣的.你們小心
你好 !

謝謝你的查詢. 有關問題由於支付寶系統未能同步認証引致. 現已修復, 不便之處敬請原諒 !

謝謝 !

淘寶網客戶服務部(香港)
TaoBao Customer Service HK
查詢熱線
Customer Service hotline : (852)2215-5300
傳真
Fax no. : (852) 2215-5311

--------------------------------------------------------------------------------
From: 997 ivo
Sent: 2009年8月3日 17:41
To: 852@taobao.com
Subject: RE: help money

你們的服務中心, 都是一樣的, 資料不足夠, 要唔要我提供個買家幾時幾日幾分幾秒, 用什麼軟體去交易等等, 連我都唔知的所為資料, 我有幾多個戶口呢?..我都係做電腦的, 淘淘的所為軟體是否就係不能解決問題嗎? send 了圖片都唔足夠, 這樣除便你們啦.. 好彩就係好少數目, 如果唔係就真係好像x萬兄弟...你們不能解決我的問題我只好向各大討論區發報這個真人真事的消息, 謝謝, 我不是拿錢, 只係退回淘淘我再去拍其餘的東西都唔得, 又話我已經認了証, 但都係電腦系統每次進入都話我要認証, 這樣都不知道是你問題定係我的問題.

--- 2009年8月3日 星期一,Taobao Customer Service HK <852@taobao.com> 寫道﹕

寄件人: Taobao Customer Service HK <852@taobao.com>
收件人: "'997 ivo'"
日期: 2009年8月3日,星期一,下午12:36

你好

因為你提供資料不夠, 所以我們查不到
請你提供一下你那一個戶口收不到錢
我們才可以給你一個解決的方法

查詢熱線
Customer Service hotline : (852)2215-5300
傳真

--------------------------------------------------------------------------------
From: 997 ivo [
Sent: 2009年8月1日 22:22

你們查不到為何會有這個圖片嗎?...這樣是否你們的系統是有問題出現, 香港和中國都好鐘意問來問去, 但都不能解決問題, 你們的電腦部是誰, 香港就話沒有問題, 但一直到沒有解決問題, 這樣是怎樣的服務呢?....唔通用別的 email 就收不到款項, 你不如問我二個月前的事我怎記得, 只知道我的 login 係香港, 當然係用 香港email 啦..

--- 2009年7月31日 星期五,Taobao Customer Service HK <852@taobao.com> 寫道﹕

寄件人: Taobao Customer Service HK <852@taobao.com>
日期: 2009年7月31日,星期五,上午10:40

請問你提供那一個電郵地址給賣家退款 ?

查詢熱線
傳真

From: 997 ivo [
Sent: 2009年7月31日 0:16

不是, 係中國有個賣家退回一少部份的款項, 因為我收到貨後, 原來係所為溝通問題, 所以經討論後, 賣家應為可以退回一少部份款項, 她問我的email 是? 然後就退回款項, 只係我直到現在都係收不到這50元的退款, 你看到我的圖片是怎樣回事, 為什麼退款退到現在都不成功, 是否淘淘只可以付款, 不能收款.

--- 2009年7月30日 星期四,Taobao Customer Service HK <852@taobao.com> 寫道﹕

日期: 2009年7月30日,星期四,下午12:17

請問是 visa 付款之退款嗎 ?

查詢熱線
傳真

From: 997 ivo
Sent: 2009年7月29日 20:12
Subject: help money

香港淘淘:

今早致電查詢有關本人的戶口為何不能收取另一款項. 請代為跟進. 謝謝

會員: ivo997
已記錄

頁: [1]   向上
  列印  

前往: